Wat anderen zeggen

Wilma, ik werd door een cliënt van jou op jou gewezen. Je hebt mij precies die steun gegeven die ik nodig had om de draad weer op te pakken. Je stelde goede vragen, waardoor ik moest nadenken. Ik weet nu wat het verschil is tussen jezelf liefhebben en jezelf accepteren. Ik was blij dat je niet met een vingertje klaar staat om mij de les te lezen. Je laat mij zelf de dingen ontdekken. Dank daarvoor. En ik zal jouw naam weer doorgeven aan anderen ;).
Anoniem
Bij Wilma gesprekken gehad. Wist niet meer hoe ik verder moest. Ik heb er veel aan gehad. Ik mag nu weer zijn wie ik ben. Kan weer genieten van mijn gezin. Ook liet ze mij zien dat het vaak opgelegde schuld is waar ik last van had. We hebben fijne gesprekken gehad waardoor ik dingen weer in een ander licht ging zien. Wilma, ik wens u veel wijsheid toe bij uw werk en bedankt voor alles.
Vrouw 50+ 
Ik waardeer je om je eerlijkheid. Toen je tegen mij zei dat je voor mij op zoek wilde gaan naar andere hulp, kon ik dat eerst niet zo waarderen. Nu zie ik dat je gelijk had. Ik ben blij dat je mij een verwijzing naar de psychiater gaf.
Anoniem 
Ik had gezegd in ons eerste gesprek, dit is de eerste en laatste keer dat ik naar een psycholoog ga. Na een heel reeks van psychologen ben ik eindelijk bij de juiste psycholoog aangekomen, ik raad een ieder Praktijk Remonte aan. Dankzij jouw hulp, weet ik nu wie ik ben, wat ik als persoon nodig heb, hoe ik daar vorm aan kan geven binnen mijn directe omgeving, hoe ik mijn grenzen stel zonder anderen tekort te doen en ook mezelf niet tekort doe. Daarbij gaf je mij het vertrouwen in mezelf terug, traumatische gebeurtenissen kon ik eindelijk te vertellen omdat er vertrouwdheid was.
anoniem 
Je bent een hartelijk mens, die zich goed kan inleven in een ander, en al snel het totaalplaatje ziet. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben blij dat jouw visie op een narcist niet dezelfde is als de schrijfster van het hulpboek, maar meer overeenkomt met hoe ik mijn man zie. Niet als een gevaarlijke dader zodat de enige oplossing scheiden is, maar als een mens die ook zijn goede kanten heeft. De keuze om bij hem te blijven heeft zijn prijs, maar is voor mij de enige juiste.
marinus 
Wilma ik vind het geweldig dat je tijdens de gesprekken er echt voor mij bent. Je toont betrokkenheid en zoekt mee naar mogelijke antwoorden/ oplossingen van vragen. Bij jou is er ruimte om mijn eigen gedachten of visie over bepaalde zaken te geven. En denk jij ergens anders over, dan blijf je het gesprek daarover zoeken. Jouw contextuele benadering van mijn levensloop geeft mij veel verdiepende inzichten in mijn doen en laten. Op geloofsgebied binnen een reformatorisch milieu ervaar ik een goede aansluiting. Bedankt voor de waardevolle ontmoetingen die wij tot nu toe gehad hebben.
Nita 
Wilma, mijn dochter heeft ontzettend veel aan de contacten met jou gehad. Ze is er sterker door geworden en ze weet het inmiddels toe te passen in de praktijk van alledag wat ik heel mooi vind om als moeder te zien bij haar. Ik vond het heel mooi om te zien hoe jij bepaalde moeilijke/complexe zaken op haar niveau wist uit te leggen en dat ze er ook wat mee kon. Daarbij was het voor ons zeker fijn dat jij een christelijke achtergrond hebt en het respect voor beide ouders in de gesprekken tot uiting kwam.
Anne 
Met de hulp van Wilma kan ik nu aangeven als ik iets niet leuk vind in plaats van in tranen te schieten. Ik heb er heel veel aan gehad en vind het fijn dat ik nu weerbaarder ben! Ik hoop dat het zo goed blijf gaan! Bedankt!
Anoniem 
Ik vind dat je veel parate kennis in huis hebt en die aan mij kon overbrengen. Veel sprekende beelden en ook achtergrondinformatie kon geven in de vorm van boeken, websites e.d. Ik voelde me ook veel meer begrepen door jou (vergeleken met andere hulpverleners die ik heb gehad) in mijn hoogsensitiviteit, ook in combinatie met de narcistische persoonlijkheidsstoornis die bepaalde mensen in mijn omgeving hebben. Juist omdat je deze kennis in huis hebt in combinatie met je Christelijke identiteit, heb ik voor Praktijk Remonte gekozen. Ook je voorbereiding voor de gesprekken en het werken met een voorbereidingsformulier vond ik erg goed en lekker efficiënt.
Hank 
Met de hulp van Wilma heb ik in korte tijd de onderliggende mechanismen en structuren leren zien die me hinderden in allerlei facetten van mijn leven. Ik heb leren zien waar de oorzaak ligt, wat het heeft betekend in mijn leven en wat ik kan doen om te genezen. Ik heb geleerd hoe ik voluit kan leven als de mens die ik ten diepste ben. Wilma heb ik ervaren als een buitengewoon deskundig therapeut die oprecht geïnteresseerd is in de mens die met een vraag bij haar komt.

Wilma Trouwborst-Bos